Retour

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop, maar als dat niet het geval is, accepteren we graag retourzendingen. Hier zijn onze retourvoorwaarden:

  • Onbeschadigde artikelen kunnen binnen 30 dagen na aankoop geretourneerd worden voor een volledige terugbetaling.
  • Geretourneerde artikelen moeten in hun originele verpakking zitten en alle originele labels en tags moeten aan het artikel bevestigd zijn.
  • We accepteren geen retourzendingen van gebruikte artikelen, tenzij het artikel defect is.
  • Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij het artikel defect is.
  • We raden aan om de verzendkosten te verzekeren en een trackingnummer te verkrijgen voor je retourzending. We zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Als je een artikel wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice om een retournummer aan te vragen. We zullen je dan de instructies geven voor het retourneren van het artikel en het verwerken van de terugbetaling.

U kunt voor vragen over retourzendingen altijd contact met ons opnemen via Narabicajewelry.nl.

Terugbetalingen
Wij zullen u op de hoogte stellen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.